top of page

Een gezonde huid

Massages

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Tijdens deze ontspanningsmassage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke amandelolie. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

Ontspannings massage behandeling Beauty & Wellness Centrum Tholen
Hotstonemassage

Hotstonemassage

De Hotstonemassage

Een hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De stenen hebben een eigen energetische waarde.

Door ze te gebruiken bij lichaamsmassages dragen ze hun energie over op het lichaam. De warme steen massage is bedoeld om te ontspannen, ontgiften, blokkades op te heffen en de energie doorstroom te verbeteren. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heather gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd.

Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. 
De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

 

De Hotstonemassage is met name geschikt voor of bij:

 • spanningen

 • stress (maar zeker niet bij Burnout)

 • spierproblemen

 • fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)

 • gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)

 • spijsveteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)

 • slechte doorbloeding

Maar ook ‘natuurlijk bovenal’voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstonemassage.

Hot Stone Beauty & Wellness Centrum Tholen
symbol-knoop.png
Hot Stone Beauty & Wellness Centrum Tholen

Een positief

zelfherstel

van het

lichaam

Aromatouch Therapie

Aromatouch therapie

Aromatouch Therapie en zijn werking

Doterra bestaan uit essentiële oliën en hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel.

Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ontspanning en veiligheid is in basis verbonden met vertrouwde geuren. Via geur kan stress geleidelijk los gelaten worden. Dit betekent dat essentiële oliën een krachtige sleutel kunnen zijn om emotionele trauma’s te helpen loslaten.

Beauty & Wellness Centrum Tholen Aromatouch Therapie

Fruitzuur behandeling 

Fruitzuur behandeling

Wat is een fruitzuurpeeling?

Fruitzuurpeelings zijn peelings met een kleinere molecuul die dieper de huid binnen dringen en minder hersteltijd nodig hebben. Het zijn ideale peelings voor onder andere het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verzachten van pigmentvlekken. ESTER C bestaat uit vitamine C-derivaten. Dit zijn wateroplosbare vitaminen die niet in het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt.

Amandelzuur
De ESTER C peeling heeft een hoog percentage amandelzuur. Amandelzuur is een zacht zuur dat vernieuwingsprocessen in de dermis-laag bewerkstelligt. Het verbetert het metabolisme, stimuleert de natuurlijke processen in de huid en helpt bij het creëren van een gezonde en stralende huid.

 

Huidverbeterende effecten van ESTER C:

 • Werkt effectief tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering.

 • Versterkt de celwanden.

 • Helpt bij het afbreken van melaninevlekken.

 • Stimuleert de productie van fibroblasten in de huid.

 • Vermindert rimpels veroorzaakt door straling of droogte.

 • Verhoogt het vochtgehalte in samenhang met hyaluronzuur in de huid.

 • Vermindert verlies van elasticiteit en verstevigd de huid.

 • Ester C wordt snel opgenomen zonder huidreacties.

✓ Dermatalogisch getest ✓ Klinisch getest ✓ Actieve ingrediënten ✓ Paraben-vrij ✓ SLS-vrij ✓ 100% anti-allergene geurstoffen

Fruitzuur behandeling Beauty & Wellness Centrum Tholenhotoclub_74617722.jpg
symbol-knoop.png
Fruitzuur behandeling Beauty & Wellness Centrum Tholen

Nutri Peptide

GiGi Nutri Peptide anti-aging behandeling

Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineert voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.

Door de jaren heen neemt de energie van de cellen (ATP) die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels, uitdroging en een ruwere structuur.Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen het onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen (fibroblasten) en een gladde, stevig uitziende huid. De NUTRI PEPTIDE behandeling speelt hier op in.

NUTRI PEPTIDE is effectief inzetbaar bij: droge huid, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, stevigheidsverlies en doffe huid. 

Vernieuwing van binnenuit.

NUTRI PEPTIDE combineert natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde biotechnologische ingrediënten. Hun innovatieve, laagmoleculaire componenten worden in de huid verwerkt en bevorderen en stimuleren de vernieuwing van de huid en de processen voor het natuurlijk functioneren.

GiGi Nutri Peptide anti-aging behandeling
GiGi Nutri Peptide anti-aging behandeling

Waxing 'Skin's'

Waxing skins

De beste ontharingsmethode ter wereld!

Het unieke en revolutionaire ontharingssysteem voor het hele lichaam dat comfortabel, snel en vrijwel pijnloos is. Deze exclusieve techniek is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de klant: de ervaring bij het ontharen zo prettig mogelijk maken. Met SKIN’S is daar het antwoord op gegeven!

 

Hele lichaam en gelaat

Hoewel het SKIN’S Best Brazilian Waxing genoemd wordt, is SKIN’s ontwikkeld voor het hele lichaam, inclusief gelaat. Het werkt prettig, snel en de huid wordt niet aangetast. Zelfs bij haren van 1 mm of korter.

De hoogste kwaliteit

Alle producten van SKIN’S zijn van uitstekende kwaliteit. De producten van dit systeem zijn verzorgend voor de huid zodat na elke behandeling de huid zacht en gehydrateerd is.

 

Beleving

De geuren van de waxsoorten zijn heerlijk. Kokosnoot, limoen, caramel en de heerlijke bloem Frangipani geven een unieke beleving. Niemand wil ooit meer anders!

Strongest Performance Wax

Zeer effectief bij de meest stugge en resistente haren bij zowel vrouwen als mannen.

 

Uniek

Deze geweldige techniek, die zonder strips uitgevoerd wordt, is de wereld aan het veroveren. Het is gebaseerd op toepassing met een lage temperatuur die haren er zacht en diep uittrekken, waardoor deze extreem effectief is op heel kort haar.

Waxing Skins Beauty & Wellness Centrum Tholen
Waxing Skins Beauty & Wellness Centrum Tholen
Waxing Skins Beauty & Wellness Centrum Tholen
City Nap Carboxy

GiGi City Nap Carboxy CO₂

GIGI CITY NAP in combinatie met Carboxy CO₂

De exclusieve CITY NAP-product lijn in combinatie met Carboxy CO2 zorgt voor een uitgebreide, ultramoderne huidverzorgings- oplossing. Carboxy Therapy is geschikt voor iedere huidtype en heeft vele huidverbeterende en huidverjongende effecten. Het geeft geen allergische reacties en contra-indicaties zijn nagenoeg uitgesloten.

Zo zorgt carboxy voor;

 • Vermindering van rimpels en rimpeldiepte

 • Herstel van acne en acne littekens

 • Versteviging van de huid

 • Herstel van de natuurlijke glans

Carboxy staat voor kooldioxide, een zuurstofbehandeling. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken en van zuurstof te voorzien. De kooldioxide wordt hierbij door de huid opgenomen wat zorgt voor verhoogde zuurstoftoevoer naar de huidcellen.

Wanneer de huid te weinig zuurstof heeft, kunnen de cellen niet functioneren. Dit betekent dat de huid minder snel herstelt (van bijv.-zonschade) en er minder nieuwe cellen aangemaakt worden. Hierdoor is de huid onvoldoende beschermd tegen interne en externe schadelijke invloeden. Door de huid te voorzien van zuurstof, gaan de huidfuncties beter werken. Zo is de huid beter beschermd en heeft het een betere doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt op haar beurt weer voor meer toevoer van voedingsstoffen naar de huid.

Zuurstof houdt de huid jong.

Het zorgt ervoor dat collageen en elastische vezels worden aangemaakt en laat de huid weer stralen. De actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

Beauty Mask
City Nap carboxy.jpg
Prive Sauna Beauty & Wellness Centrum Th

Ongestoord genieten

in hartje Tholen

 

Beauty & Wellness Centrum Tholen

Voor iedereen die geïnteresseerd is in massage: ik heb mijn opleiding gevolgd bij Massage Opleiding bij IVS Opleidingen en dat was een topervaring. Goede lessen, leuke docenten en veel praktijk. Zeker de moeite waard om te checken

bottom of page