top of page
FRA_7635_edited.jpg

Ongestoord

genieten

Prive Sauna

Prive Sauna

Beauty en Welness Centrum Tholen is een de mooiste privé sauna,s van Zeeland. Hier kunt u met 1 – 4 personen een eigen ruimte afhuren. Bij Beauty en Wellness Centrum Tholen kunt u ongestoord genieten van alle faciliteiten die een gewone sauna ook biedt, alleen dan privé met uw partner, geliefde of vrienden. Lichaam en geest kunt u de gewenste ontspanning geven.
U krijgt gegarandeerde privacy in onze prive sauna!

Dit laatste is namelijk de voornaamste reden waarom mensen liever naar een privé sauna in plaats van een gewone sauna gaan. Wanneer mensen een privé sauna hebben ervaren willen ze vaak niet meer anders!

Ook kunt u uw bezoek uitbreiden dmv een onspanningsmassage of gezichtsbehandeling en of andere behandelingen die wij kunnen aanbieden

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, tenzij een ouderlijk toezicht erbij. Beauty en Welness Centrum Tholen kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.

Prive Sauna Beauty & Wellness Centrum Th
Beauty & Wellness Centrum Tholen
Prive Sauna Beauty & Wellness Centrum Th

Sauna & Spa

Onze luxe faciliteiten bieden een sfeervolle en intieme sfeer. Samen met uw partner, geliefde of vrienden kunt u tot maximaal 4 personen genieten van onze afgesloten sauna & spa. U en uw gezelschap genieten van volledige privacy zonder tussenkomst van anderen. In de saunaruimte staat een goed gevulde minibar die u tegen vergoeding kunt nuttigen. Indien u tapas-schaal of fruit wenst, kunt u dit aangeven bij u boeking. Om deze reden is het zelf meenemen eten en drinken niet toegestaan. Voor iedere reservering wordt er door ons personeel grondig schoongemaakt. Wij hebben een waterontharder, wat goed is voor de huid en tevens ook geen kalksporen achter laat.

Tip: neem een aansluiting voor u I phone mee om muziek uit de 

boxen van de Jacuzzi te horen!!

 

Tip: Als u een kwartier voor aanvang aanwezig bent voor de uitleg van de saunaroute kunt u maximaal van uw arrangement genieten.

 

 


 

Bij de arrangementen met een massage worden de massages na elkaar gegeven dus geen duo-massages
 

 Geniet in de beste privé sauna van Tholen!

FRA_7597.JPG
Beauty & Wellness Centrum Tholen
FRA_7608.JPG

Faciliteiten

Prive Sauna Tholen wil dat uw bezoekje aan onze sauna & spa een onvergetelijk herinnering aan uw dagje uit is. We hebben daarom gezorgd dat we gebruik maken van de nieuwste faciliteiten.

Zo kunt u gebruik maken van de hiernaast genoemde:

Komt u langs in onze luxe privé sauna in Tholen?

Wij zijn gelegen in de omgeving van Halsteren en Bergen op Zoom,via de A4 zijn we makkelijk bereikbaar en goed te combineren met een dagje uit. Volg het adres via de navigatie, want in Google leid het adres de verkeerde straat!! Graag zien we u in onze privé sauna voor een heerlijk ontspannen uitstapje. Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Beauty en Welness Centrum Tholen kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.

Voetenbad

Een luxe sauna

Een grote jacuzzi

Stoomcabine

Inloop douche

(incl. douchegel & shampoo en scrub)

 

Infrarood sauna

voorzien van full spectrum infrarood stralers: goed voor spier- en gewrichten, verwijdering afvalstoffen en versterking van het afweersysteem

 

Een loungegedeelte

met minibar incl nootjes, chips, koffie, diverse soorten thee, koekjes en water 

 

Comfortabele loungebanken

TV

Sfeervolle muziek

Gratis Wifi

Comfortabel terras

bottom of page